Emirates Bangkok

Emirates Bangkok

Vliegticket Emirates Bangkok

Logo Emirates
Economy : va € 809
Business : va € 3783
Route: Amsterdam - Dubai - Bangkok

U kunt dit vliegticket met Emirates naar Bangkok combineren met onze Bangkok bouwstenen, dagtours, hotels, of Thailand rondreizen. Ook kunt u op de heen- of terugreis een stopover maken in Dubai, kijk bij onze dagtours en hotels.

Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten met als thuishaven Dubai en werd opgericht in 1985. Emirates beschikt over een moderne vloot en vliegt dagelijks vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel met een Airbus A380 en een Boeing 777 naar Dubai. Vanuit Dubai zijn er elke dag vluchten naar Bangkok. Het is mogelijk om op de heen- of terugreis een stopover te maken in Dubai.

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Emirates in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 48 uur tot 90 minuten voor vertrek.

Stoelen reserveren

U kunt bij BM Air Reizen van te voren al uw stoel aan boord reserveren. Laat ons weten of u een raamplaats, aan het gangpad of naast elkaar wilt zitten in het vliegtuig.

Reisklasse aan boord

Indien u met Emirates naar Bangkok vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.

Economy klasse
Emirates - Economy Klasse

De economisch ontworpen stoelen in de Airbus A380 en de Boeing 777 van Emirates bieden voldoende ruimte en bewegingsvrijheid. Tijdens de vlucht naar Bangkok wordt u uitstekend verzorgd door het cabinepersoneel met heerlijke maaltijden en drankjes en kunt u genieten van een ruime keuze uit de nieuwste films en entertainment op uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem. De stewards en stewardessen van Emirates zorgen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming Bangkok. Het is ook mogelijk om een stopover te maken in Dubai.